call of duty modern warfare 3

 2011.11.15. 16:38

A call of duty 8 (mw3) egy új játék. Az activision kitett magáért . Nagyon jó játék lett mind single playerben mind spec ops-ban és multiban. A pályák nagyon komolyak, valódi helyszínek...a grafikája nagyon jó bár a battlefield 3-mal nem veheti fel a küzdelmet. A spec ops megszeretteti mindenkivel a multiplayert mert van két féle mód survival és mission a survival az kiköpött olyan mint ha multiplayer lenne a mission pedig olyan mint a call of duty 6 (mw2)-ben megismert spec ops. Mindenkinek ajánlani tudom mert nagyon jó játék.

A 3.világháborút mutatja be minden nagyon modern végül is ezért az a neve ,hogy modern warfare.Az előző modern warfare részekből meg ismert szereplők vannak ebben is.

Hamarosan ennek a játéknak is megérkeznek a csalásai és achivmentjei.

A bejegyzés trackback címe:

https://deltacrew.blog.hu/api/trackback/id/tr83385191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása